Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Επιστολή Δημήτρη Μπογράκου

.....Επιτέλους!!!
Κάτι άρχισε να κινείται ...
Δυο Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με την παράταξη του Δημάρχου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ [ΑΝΑΠΛΑΣΗ] αποφάσισαν να
διαφοροποιηθούν δημοσιοποιώντας αυτό που γνωρίζουν και μάλιστα με μεγάλο προσωπικό και όχι μόνο κόστος,όλοι οι Δημότες μας, σε όποια παράταξη και αν ανήκουν.

Η Δημόσια αποστασιοποίηση τους από τις απατηλές , ασυνάρτητες και παντελώς αβάσιμες υποσχέσεις του Δημάρχου έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή τόσο για το απαξιωμένο πολιτικό και κομματικό κατεστημένο, όσο κυρίως για την κοινωνία και τους πολίτες, τους πολίτες που τόσες φορές κατηγορήθηκαν για αδράνεια και τακτική του "ΚΑΝΑΠΕ'',τους πολίτες που κάποιοι που θέλουν να ηγούνται, τους θεωρούν απλά,πρόβατα-ψηφοφόρους,ανίκανους να αντιδράσουν στην προσφιλή άμα και αποδοτική τακτική της εξαπάτησης και της συστηματικής παραπλάνησης....

Όλοι αυτοί όμως πλανώνται πλάνη οικτρά, Οργή Λαού-Φωνή Θεού λέγει ο απλός αλλά και σοφός στην λακωνική απλότητα του ο λαός μας.

Η κοινωνία μέσα από αλλεπάλληλα κτυπήματα ύπουλα και μη ,μέσα από αλλεπάλληλες παραπλανητικές υποσχέσεις και ταξίματα .έχει αρχίσει να αφυπνίζεται, σαν ποτάμι λίγο πριν ξεσπάσει η καταιγίδα..

Η οργή αυτή καθ' όλα δημιουργική είναι παντελώς άγνωστη στους "ΗΓΕΤΕΣ"και σε όσους θέλουν να το παίζουν κομματάρχες ενός πολιτικού άθλιου στην κυριολεξία -συστήματος..
Δεν είναι άγνωστη όμως ούτε και "ξένη" στους λαούς, σε όλους τους λαούς τους οποίους οι "Ηγέτες..." ούτε σέβονται ούτε υπολογίζουν.

Η φράση ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΙΟΙ είναι θέμα χρόνου να ακουστεί και το "ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΈΚΕΙ",να σαρώσει ένα σαθρό, σάπιο στην κυριολεξία σύστημα που σαν πραγματική γάγγραινα καταστρέφει κάθε απόπειρα των υγιών κοινωνικών δυνάμεων για προκοπή και πρόοδο.

Συγχαρητήρια στα παιδιά!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΓΡΑΚΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ "ΩΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ" [π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ]