Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Βόλλει : Δυναμικές κινήσεις από φιλόδοξους ανθρώπους



Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες.....

Οι πολλές και συχνές επιτυχίες-διακρίσεις των τελευταίων χρόνων, από όλα τα τμήματα Βόλλει Γυναικών του Αιγάλεω Α.Ο. καθώς και οι εξαιρετικές συστάσεις-πληροφορίες που ''κινούνται'' στα γραφεία και στα γήπεδα όλης της Ελλάδας, σε σχέση με τα βιογραφικά και τον τρόπο λειτουργίας παραγωγής ταλέντων από τους ανθρώπους που ασχολούνται με το Βόλλει του Αιγάλεω, ενεργοποίησαν το ενδιαφέρον και την περιέργεια των ιδιοκτητών του Παπαχαραλάμπειου Εκπαιδευτήριου.


Ο κύριος Σπύρος Παπαχαραλάμπους [ένας εκ των 2 ιδιοκτητών του Εκπαιδευτηρίου] επισκέφθηκε το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αιγάλεω ''Σταύρος Βενέτης'' για να παρακολουθήσει από κοντά, μία προπόνηση του Βόλλει και να γνωριστεί με τον άνθρωπο που ''κινεί τα νήματα'' στα τμήματα του Βόλλει Γυναικών Αιγάλεω Α.Ο., τον κύριο Παντελή Βλάχο.


Ξεναγήθηκε στους χώρους του ''Σταύρος Βενέτης''  από τον κύριο Βλάχο και φιλοξενήθηκε για αρκετή ώρα, στα γραφεία του Συλλόγου, για να ακολουθήσει μια, μεγάλης χρονικής διάρκειας, συζήτηση.

Πολύ γρήγορα αντιλήφθηκαν και οι δυο τους, πως έχουν πολλές κοινές αντιλήψεις σε σχέση με τον Αθλητισμό και
γενικότερα με την Εκπαίδευση. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που η συζήτηση ''τράβηξε σε μεγάλη διάρκεια''.

Εκείνη την μέρα, ουσιαστικά, αποφάσισαν και συμφώνησαν πως θα ήταν αρκετά ωφέλιμο και παραγωγικό, να κινηθούν ώστε να βρουν τρόπους να ''ενώσουν τις δυνάμεις τους'' και
να ''βαδίσουν μαζί'', με σκοπό.....τι άλλο βέβαια....;;;;
την καλύτερη δυνατή προετοιμασία διαμόρφωσης χαρακτήρων παιδιών-αθλητών,
έτοιμων να αντιμετωπίσουν την κοινωνία αύριο.

Σε συνέχεια, πολύ πρόσφατα, ο κύριος Παντελής Βλάχος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις
του Παπαχαραλάμπειου Εκπαιδευτηρίου και το γραφείο του κυρίου Σπύρου Παπαχαραλάμπους.

Υπήρξε συνέχεια των αρχικών συζητήσεων σε μία πολύ θερμή ατμόσφαιρα.



Για να αποτυπώσω μερικές από τις ουσιαστικές στιγμές των συζητήσεων, αναφέρω τα παρακάτω....


- Συζητήθηκε ως κύριος στόχος, η ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας Βόλλει για την νέα χρονιά, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το δικαίωμα συμμετοχής, στην μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδας, την Α1 !!!

- Επίσης, εκτιμήθηκε πως δεν θα ήταν άσχημο, ''να προετοιμασθεί το έδαφος'', ώστε προσεχώς να μπορέσει το Αιγάλεω να δημιουργήσει και τμήμα Βόλλει Ανδρών, όπως είχε πολύ παλαιότερα.

- Ακόμα, ο κύριος Βλάχος προσκάλεσε τον κύριο Παπαχαραλάμπους σε εκδήλωση
του Βόλλει Αιγάλεω Α.Ο. που θα γίνει πολύ σύντομα, στο ''Σταύρος Βενέτης''
ώστε να έρθει σε μεγαλύτερη επαφή με τα παιδιά-αθλητές και τους προπονητές.

- Ο κύριος Παπαχαραλάμπους υποσχέθηκε πως οι εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτηρίου στην Αθήνα αλλά και στην Κινέτα, είναι διαθέσιμες στο τμήμα Βόλλει Αιγάλεω Α.Ο., όποτε και εάν το θελήσει.





Δηλώσεις

Παντελής Βλάχος

Είμαι κατενθουσιασμένος από την γνωριμία με τους ανθρώπους αλλά και τις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτηρίου.  Ο κύριος Παπαχαραλάμπους ''με κέρδισε'' από την πρώτη στιγμή, είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, με αρχές και αξίες που σπανίζουν. Αισθάνομαι πως μία ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ξεκινά για το Βόλλει του Αιγάλεω.

Τέτοιες συνεργασίες μου δίνουν περισσότερη δύναμη, ώστε να συνεχίσω το έργο που έχω ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Είμαι πεπεισμένος πως το Βόλλει του Αιγάλεω, θα ζήσει πολύ σπουδαιότερες στιγμές στο μέλλον.


Σπύρος Παπαχαραλάμπους 

Είμαστε πάντα δίπλα σε ανθρώπους που μάχονται και δημιουργούν. Ο αθλητισμός είναι κάτι που μας συγκινεί ιδιαίτερα και πιστεύουμε πως μαζί με την κατάλληλη εκπαίδευση-μόρφωση, μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία τα μέγιστα. Οι σκέψεις και οι ιδέες των ανθρώπων του Βόλλει του Αιγάλεω, μας ευαισθητοποιούν σε σημαντικό βαθμό και υποσχόμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ : ΕΔΩ


Μιχάλης  Σπυρής