Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Το Χαϊδάρι βροντοφώναξε ''ΟΧΙ στα Ναρκωτικά !!!'' [ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ]


Το μήνυμα «Μη φτιάχνεσαι στα μέτρα τους - Πάλεψε για να φτιάξουμε το μέλλον που μας αξίζει»,

αγκάλιασε πλήθος κόσμου και αθλητών, μικρών και μεγάλων, στις αθλητικές δραστηριότητες που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής της ΚΕ του ΚΚΕ και το ΚΣ της ΚΝΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων «είμαστε εδώ για να βροντοφωνάξουμε για μια ακόμη φορά, όλοι μαζί, ότι δεν θέλουμε ζωή με δόσεις, θέλουμε ζωή ολόκληρη. Όχι σε όλα τα ναρκωτικά». Επίσης έκανε το τζάμπολ στον αγώνα μπάσκετ με αμαξίδια, στον οποίο μάλιστα έλαβε μέρος αθλητής του Πανιωνίου που κάθισε σε αμαξίδιο προκειμένου να δείξει το βαθμό δυσκολίας του αθλήματος.

Το αθλητικό τουρνουά πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Χαϊδάρι και περιελάμβανε μεγάλο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3, αθλητικούς διαγωνισμούς και φιλικούς αγώνες επίδειξης.

Παραβρέθηκαν άνθρωποι του αθλητισμού όπως οι προπονητές μπάσκετ Αργύρης Πεδουλάκης, Κώστας Μίσσας, Βαγγέλης Σακελαρίου και Θανάσης Σκουρτόπουλος. Παρών και ο δήμαρχος της πόλης Μιχάλης Σελέκος, ενώ κάλεσμα συμμετοχής είχαν απευθύνει με δηλώσεις τους ο μπασκετμπολίστας, Νίκος Παππάς και ο αθλητικογράφος, Μιχάλης Λεάνης.


ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


Ακολουθούν φωτογραφίες...


rizospastis.gr